Personskade – veien til riktig erstatning

Dersom du blir skadet i en ulykke, enten det er i trafikken eller på arbeid, eller har pådratt deg en yrkessykdom, dekker forsikringsselskapet rimelige og nødvendige utgifter til advokat. Å få bistand fra en spesialisert personskadeadvokat vil gi deg en rekke fordeler når du som privatperson ønsker en vurdering av om du har krav på erstatning fra forsikringsselskapet.

Read More
Alexander Bekkevold
Intervju med Alexander Bekkevold

Vi har utvidet teamet vårt og har vært så heldige å få med oss advokat Alexander Bekkevold på laget. Alexander har arbeidet ca. 9 år i Oslo og er spesialisert innen erstatningsrett og personskader. Andre arbeidsområder er bl.a. eiendom, arbeidsrett, familie-, barn- og arverett.

I den anledning har Sørlandsavisen Kristiansand et intervju med Alexander. Hele intervjuet kan du lese HER i Sørlandsavisen.

Read More
Bodil Skivik
Kjøp av dyr – hvilke rettigheter har du?

Vårt kontor fikk forleden en henvendelse fra en familie som hadde kjøpt en valp høsten 2018. Nå viser det seg at valpen har en sykdom som krever en forholdsvis kostbar behandling. Familien har ingen forsikring som vil dekke kostnadene til veterinær og spørsmålet var om man kunne kreve at selger betalte for behandlingene.

Read More
Hvordan deler man formuen etter endt samboerskap?

I dag velger mange å leve i samliv uten å være gift. Samboere har ikke det samme økonomiske fellesskapet som gifte, på godt og vondt. Ved endt samboerskap har man rett til å ta med seg det man selv eier ut av forholdet. Mange sitter i etablerte samboerskap ì mange år uten å være medeier i verken bolig eller bil. Kan man kreve likevel kreve noe av den andre ved endt samboerskap?

Read More
Utsetter samlivsbruddet til etter ferien

Juleferien er over og ifølge vår erfaring er det igjen høysesong for samlivsbrudd. Et samlivsbrudd er vanskelig for alle de berørte parter, og for ikke å gjøre påkjenningen enda større, venter mange med bruddet til julefeiringen er unnagjort. Er barn involvert blir situasjonen enda mer vanskelig, både følelsesmessig og praktisk. I denne artikkelen tar vi for oss temaet barn og foreldrekonflikter.

Read More