«Vi er stolt av å kunne tilby et produkt som er konkurransedyktig på både kvalitet og pris. Allikevel mener vi at det er kundeservice og vår rådgivning som er den viktigste årsaken til at du burde velge oss. Bli en av våre mange fornøyde kunder du også!»

Ryddig og strukturert prosess. Profesjonelle i sitt arbeid. Tar hensyn til selgers ønsker og behov. Svært tilgjengelige, hjelpsomme og ærlige. Har hatt tillit til dem gjennom hele prosessen.
— Tonje Tjeldnes, Kristiansand
Kjapp og ekspeditt, fremstår tillitvekkende og profesjonell.
— Freddy og Kristin Ryen Paulsen, Kristiansand
Marius Mykland Andreassen valgte vi etter at 5 meglere hadde vært hjemme hos oss. Han skilte seg ut ved sin væremåte; en rolig, beskjeden og varm person vi umiddelbart fikk tillit til. Han hadde særdeles god balanse i forhold til våre behov og sine egne meninger. Tross sin unge alder gav han oss den tryggheten vi trengte for å bevare roen hele veien. Uansett når vi ringte ham, var han imøtekommende. Spør du oss; en ganske unik ung mann! En god hilsen fra Anita og Johnny Erkleiv Dale.
— Anita Baardsen-Erkleiv og Johnny Erkleiv Dale, Kristiansand
Jeg har brukt Skivik&Co ved flere anledninger, og anbefaler tjenesten på det varmeste! Man er vant til å måtte betale forholdsvis dyrt for en “fastlåst” pakke fra “vanlige” meglerforetak, så at man her selv kan velge pakken man ønsker i forhold til behovet man har ved et boligsalg, og betale en pris deretter, er helt genialt! I tillegg er folkene man har med å gjøre svært dyktige i sitt fag. Dette samlet gjør at jeg uten problemer kan gi to tomler i været for Skivik&Co.
— Fornøyd kunde, Kristiansand
Vi har vært veldig i tvil om hvilket meglerselskap vi skulle bruke, og vi har hatt befaring av de fleste selskapene. Vi synes prisene ligger høyt for å selge en bolig av dette slaget. E liker å lese omtale om hva andre skriver om de forskjellige selskapene, og det var slik vi kom over dette selskapet “Skivik&Co”. Vi har vært kresne på det meste av meglerfirmaene, og om hvordan vi blir møtt og andre ting som betyr noe for oss. Når det gjelder dette meglerfirmaet Skivik&Co som var på besøk hos oss for første gang ble vi for det første veldig godt informert og ivaretatt med noen gode tips og råd på veien. Dette var et veldig ryddig og seriøst selskap som vi har vært godt fornøyd med. Det de sa om boligen og prisantydning stemte også, for det ble budrunde og gikk godt over prisantydningen. Så vil vi trekke frem bildene som ble tatt med både drone og flotte utebilder, og det ene av bildet brukte vi på fremsiden av prospektet. Så helt tilslutt vil vi anbefale dette meglerfirmaet på det varmeste, og så vil e nevne også at prisen var vi også veldig godt fornøyd med:-)
— Stein Larsen, Grimstad
Da vi skulle selge hytte i Rauland, var det klart at vi ville bruke Skivik. Vi har brukt firmaet en gang tidligere da vi overdro hytta vår til våre jenter. All kontakt var positiv. Begge gangene ble oppdraget utført uten noe kluss, og oppgjøret kom som bestemt. Skulle jeg selge noe en annen gang, vil jeg anbefale advokat Skivik og hans firma. Det var profesjonelt fra A til Å.
— Liv Steffensen, Kristiansand
Når vi skulle selge hytta ønsket vi å gjøre dette privat, men ønsket hjelp til det juridiske. Vi søkte derfor litt rundt og landet på Skivik&Co. Siden vi ikke visste noe om dette firmaet var det pga pris at de ble valgt.
Det viste seg å være et lurt valg, prosessen ble gjennomført veldig profesjonelt og gjorde det enkelt for oss som selger. Alt av papirer og kontrakter var riktige første gangen.
Så skal jeg selge noe privat igjen vil jeg absolutt forespørre Skivik&Co.
— Freddy Røed Espevalen, Åsgårdstrand
Marius viste seg å være en ung, ydmyk og hyggelig megler. Profesjonell men samtidig folkelig. Han tok seg tid til å lytte samt var effektiv i måten han arbeidet på. Vi hadde et flott samarbeid som resulterte i en rask salgsprosess. Jeg vil absolutt kunne anbefale Marius på det varmeste.
— Fornøyd kunde, Kristiansand
Marius var veldig profesjonell gjennom hele salgsprosessen. Han svarte alltid alle meldinger og var ærlig og drivende. Jeg anbefaler Marius og kan ikke nevne en ting der han tok feil.
— Kristleifur Gudjonsson, Kristiansand
Kjempe fornøyd. Godt samarbeid og utrolig god service.
— Stine Tønnessen og Ole-Petter Kjærgaard, Kristiansand
Ingenting å utsette på arbeidet utført av Geir Skivik og hans medarbeidere. Kvalitet i alle ledd, tett og god oppfølging, samt service utover det vanlige gjorde at vi satt igjen med et svært godt helhetsinntrykk. Vi betalte en fast pakkepris, som var gunstigere enn om vi skulle benyttet oss av en provisjonsbasert eiendomsmegler. Anbefales!
— Ole Martin Gulbrandsen, Trondheim
Tett oppfølging og gode råd. Profesjonell håndtering av salgsrunden både før, etter og underveis.
— Ann Cathrin Rebnord, Bergen
Billig. Tydelig. Informerer godt. Hjelper selvfølgelig godt på at leiligheten satte prisrekord i borettslaget.
— Fornøyd kunde, Kristiansand
Takk for gjennomført oppdrag.
Jeg har fått gode og raske tilbakemeldinger på det jeg har lurt på og er veldig fornøyd med jobben dere har gjort.
— Trude Harden, Andøy
Jeg hadde en positiv opplevelse fra begynnelse til slutt. Med tanke på at dette skjedde like før jul i 2015 – så gikk dette nesten bedre enn jeg hadde trodd, i forhold til helligdager i forbindelse med julen. Salget – og overtakelsen gikk på en uke oppi julestria. Tusen takk for «speed and service».
— Ann Helen Lea, Sandnes
Oppdraget ble utført på en utmerket måte, og er veldig godt fornøyd.
— Yngve Haukaas, Arendal
Har kjøpt bolig hvor Skivik&Co ble brukt som megler. Var først litt skeptisk over å ikke møte megler personlig, men det var god kontakt på telefon og mail, rask behandling og oppfølging hele tiden. Alt gikk trygt og raskt. Kan fint anbefales.
— Morten Paulsen, Svelvik
Vi er svært fornøyd med deres behandling av salget. Både oppgjørsmessig og prismessig. Tusen takk skal dere ha.
— Arne Martin Olsen, Vennesla