Skivik & Co  tilbyr eiendomsmegling og juridiske tjenester innenfor de fleste rettsområder av både privat og forretningsmessig karakter. Vi stiller høye krav til våre ansatte, og mener at vårt konsept med kontor bestående av både advokater og eiendomsmeglere gir deg som kunde en ekstra trygghet og et annerledes produkt enn våre konkurrenter. Vi ønsker med andre ord å tilby «det lille ekstra» i alle ledd til konkurransedyktige betingelser. Vårt team har erfaringen, kompetansen og verktøyet som gjør at du kan føle deg trygg på at dine interesser blir ivaretatt på best mulig måte.

 

Businessmanrealestate.jpeg
 
 
 

Skivik & Co er et veletablert firma som holder til i lyse og trivelige lokaler sentralt i Sørlandsparken i Kristiansand.  Vi har et godt faglig og sosialt miljø, og består for øyeblikket av 5 medarbeidere. Vi er i kontinuerlig vekst, men vårt mål er ikke å bli størst mulig. For våre kunder er det utelukkende en fordel med et lite firma der de ikke forsvinner i mengden - vi ønsker å levere trygghet og den beste servicen gjennom hele prosessen, enten det gjelder salg av boligen din eller det er hjelp i rettslige saker.

 
 
 
 
 

 I tillegg til eiendomsmegling har vi advokater med spesialområder innen  eiendomsrett, kontraktsrett, familie- og arverett, kjøpsrett, arbeidsrett, forsikring- og erstatningsrett, samt personskade- og trygderett.  Hvis du er i tvil om vi kan hjelpe deg med din sak, er det bare å ta kontakt på telefon eller via e-post.

 
 
 
peopleinlinesilhouette.jpeg


Medarbeidere

 
 
advokat kristiansand - Geir Skivik

Geir Skivik
Advokat MNA/ Eiendomsmegler MNEF

982 86 000
geir@skivikmail.no
✉ V-card
Mer informasjon
 

 
Advokat  kristiansand - Alexander Bekkevold

Alexander Bekkevold
Advokat MNA

982 32 991
alexander@skivikmail.no
✉ V-card
Mer informasjon

 
 
 
 
eiendomsmegler kristiansand - Marius Mykland Andreassen

Marius Mykland Andreassen
Eiendomsmegler

400 56 600
marius@skivikmail.no
✉ V-card
Mer informasjon

 
Eiendomsmegling kristiansand

Bodil Skivik
Markedsansvarlig/
Medhjelper Eiendomsmegling

917 00 318
bodil@skivikmail.no
✉ V-card
Mer informasjon