advokater, kristiansand

Vi bistår både privat- og bedriftsmarkedet, og har bred erfaring innen almenne rettsområder som fast eiendom, kontraktsrett, forsikring- og erstatningsrett samt familierett

 

 

 

 

Skivik & Co yter juridiske tjenester innen de fleste rettsområder. I tillegg tilbys bistand ved overdragelse av fast eiendom, både ved generasjonsskifte, kjøp og salg.

Vi legger stor vekt på tett oppfølgning og effektiv saksbehandling i samarbeid med våre kunder. Vår lokalisering i Sørlandsparken skaper nærhet og forankring til kunder i begge agderfylker og bidrar til tett oppfølgning og personlig service. Vårt mål er å gi deg personlig, rask og kvalitetssikret hjelp. Vi arbeider resultatorientert for å finne de beste løsninger for deg og dine interesser. Hos oss vil du alltid få gode faglige vurderinger og ærlige svar.

Du vil også få god informasjon om kostnadssidene ved saken din, både om omkostningene generelt, om mulighetene for å søke fri rettshjelp fra det offentlige og om mulighetene til å få dekket omkostningene gjennom forsikringen din.

Vi er med i AdvokatforeningenJuristforbundet og Norges Eiendomsmeglerforbund.

 


 

Våre advokater

 
 

Geir Skivik
Mer informasjon her
geir@skivikmail.no.
Tlf: 982 86 000

 

Marte Aarthun
Mer informasjon her
marte@aisor.no
Tlf: 971 83 779