SOLGT! - Lindesnes, Øksnevik

SOLGT! - Hyttetomt inkl. båtplass. Flott fjordutsikt og svært gode solforhold.

Stor solrik tomt med fantastisk utsikt i populære Øksnevik hyttefelt. Eiendommen har en av de flotteste beliggenhetene i feltet med nydelig utsikt over fjorden. Hyttefeltet ligger i naturskjønne omgivelser ved Grønsfjorden, ca 3 km fra Spangereid i Vest-Agder. Det er ca. 1,25 timer til Kristiansand og 2,5 timer til Stavanger.

Området består av fritidsbebyggelse med privat småbåtanlegg, sjøboder og flotte opparbeidede fellesområder. Fra eiendommen er det gangavstand til både båtplass, nydelig sandstrand og fellesområde med gressplen. Ballbinge og lekeplass er det også i området.

Nærområdet

De naturskjønne omgivelsene i Lindesnesregionen og i områdene rundt innbyr til friluftsaktiviteter for både barn og voksne - bading, vannsport, sykkel- og fotturer. Av severdigheter kan nevnes Lindesnes fyr som er Norges eldste fyrsted, fra 1656 - og sydligste punkt på norsk fastland.

Verdens største undervannsrestaurant «Under»

Spangereid har ikke bare vill og vakker natur å by på, dette er også stedet for matopplevelser av de sjeldne! Verdens største undervannsrestaurant «Under» hadde nylig en storslått åpning med besøkt av journalister fra både inn- og utland. Her serveres nordiske delikatesser til utsikten av det ruskete farvannet ved Norges sørligste punkt. Restauranten ligger ca. 4 km fra Øksnevik hyttefelt.

På fiskekaia ved Båly havn og med fiskemottak som nærmeste nabo finner du «Jentan på Båly» som selger kortreist mat fra hav og hei. Med hjerte for gode råvarer og gode gamle oppskrifter lager «jentan» mat fra bunnen av. Butikken er sesongåpen fra påske til jul, og driver også catering.

I tillegg til fiskerirelatert aktivitet, kan Båly havn også friste med andre små nisjebutikker som Garnbua, Lindesnes båt og hytteservice samt Atelier Båly. Like ved kanalen i Spangereid ligger den hyggelige kafén Le Bistro hvor du kan nyte belgiske retter laget med ferske norske råvarer, et glass fransk vin ved siden og herlig belgisk sjokolade som dessert.

Andre tilbud i området er Lindesnes Havhotell med flott restaurant, thairestauranten Bådhuse, og i tillegg daglivarebutikk og bensinstasjon.

Skivik & Co