Tollbodgata 46, Kristiansand

Er du student og ønsker deg en leilighet i Kvadraturen i Kristiansand - med umiddelbar nærhet til det pulserende bylivet? Da har vi akkurat leiligheten du leter etter!

Skivik&Co eiendomsmegling har gleden av å ønske velkommen til Tollbodgata 46! En lys og fin toppleilighet med skråtak, flott innredet med entré, stue/kjøkken, sovealkove og bad og malt i lyse farger. Dette er en leilighet det er enkelt å sette sitt personlige preg på.

For studenter er det kort vei til Kvadraturen skolesenter, og Kristiansand Katedralskole Gimle samt UiA ligger også i gang/sykkelavstand. Busstopp med hyppige avganger til UiA og Sørlandssenteret ligger like i nærheten av leiligheten.

Read More
Bodil Skivik
Kjerrheia 10 D, Kristiansand

En perle midt i hjertet av Vågsbygd! Rolig og usjenert, og likevel i gangavstand til alle fasiliteter. Fra den solrike balkongen har du fri utsikt til grøntområdet hvor rådyrene rusler forbi i skumringen. Busstopp 100 m fra inngangsdøra,   Busstopp 100 m fra inngangsdøra, Vågsbygd Amfi med over 40 butikker 400 m unna, i tillegg til caféer, restauranter, barnehager, skoler, treningssentre og turområder i umiddelbar nærhet.

Dette er en gjennomført lekker toppleilighet som bare må oppleves! Smakfull, stilsikker og helhetlig er stikkord som beskriver boligen. De fleste overflater er nyoppussede eller fra leiligheten ble renovert i 2014.

Read More
Bodil Skivik
Vågsbygd Ringvei 41C

Skivik&Co eiendomsmegling har gleden av å ønske velkommen inn til Vågsbygd Ringvei 41C.

Boligen har de siste årene blitt pusset opp av nåværende eier. Boligen er innredet med gang, stue, kjøkken, 2 bad og 3 soverom og går over 3 etasjer. Fra stuen har du utgang til en stor uteplass med gode solforhold. Boligens hovedbad og kjøkken er pusset opp i 2017, og taket ble totalrenovert i 2018.

Fra boligen har du også umiddelbar nærhet til flere idrettsanlegg med Karuss og Vågsbygd senter som tilbyr blant annet flere kunstgress-, tennis-, håndball- og basketballbaner. Vågsbygd senter kan i tillegg friste med diverse nisje- og kjedebutikker, med blant annet dagligvarebutikker og vinmonopol, alt under samme tak.

Read More
Skivik & Co
Grostølveien 12, Kristiansand

Innholdsrik enebolig over 3 plan hvor kjeller i dag er brukt til utleie. Boligen har en flott opparbeidet og stor tomt med platting som strekker seg rundt boligen og store grøntområder med diverse prydbusker. Her nytes solen fra tidlig morgen til sent på kvelden.

Boligen er innredet med gang m/ skyvedørsgarderobe, stor og åpen stue, kjøkken m/ spiseplass, flislagt bad m/ opplegg for vaskemaskin og 3 soverom. Kjelleren som i dag er brukt til utleie, er innredet med gang, stue, kjøkken, bad m/ opplegg for vaskemaskin og soverom.

Read More
Skivik & Co
KUN 1 IGJEN! Soltunet, Tveit

Soltunet - 10 leiligheter sentralt plassert i Tveit. En sjelden mulighet til å flytte inn i en ny og moderne leilighet med solrik og rolig beliggenhet på Solsletta.

Prosjektet består av 10 eierseksjoner, carport til hver bolig + biloppstillingsplasser. Bygget vil få 2 etasjer, og her vil du finne 3- og 4-roms leiligheter fra 70,9 m² til 86,4 m² BRA. Utbygger for prosjektet er MOR Eiendom AS og boligene er tegnet av Be-Con AS. Bygget er hensynsfullt tilpasset tomten og orientert med hovedfasade mot vest, som gir gode sol- og lysforhold. Leilighetene er arealeffektive med gode planløsninger og muligheter for individuelle tilpasninger, og burde tilfredsstille de fleste behov.

Read More
Skivik & Co
Lille Tømmerås 48

3-roms leilighet i øverste del av tomannsbolig med særdeles flott utsikt over Flakksvann og svært gode solforhold. Beliggenhet med nærhet til Birkeland sentrum med nisje- og kjedebutikker, samt kollektivtrafikk til Lillesand og Kristiansand. Flotte turområder i kort avstand fra leiligheten.

Leiligheten er innredet med 2 soverom, stue, kjøkken, bad, trapperom og innvendig bod, samt en utvendig. Tomten er opparbeidet med gode parkeringsmuligheter, og det er også mulig å opparbeide terrasse på baksiden av leiligheten.

Mulighet for rask overtakelse.

Read More
Skivik & Co
Kongensgate 80, Kristiansand

Er du student og ønsker deg en moderne studioleilighet i Kvadraturen i Kristiansand - med umiddelbar nærhet til det pulserende bylivet? Da har vi akkurat leiligheten du leter etter! Skivik&Co Eiendomsmegling har gleden av å ønske deg velkommen til denne stilfulle og moderne selveierleiligheten i Kasernen boligsameie! En lys og fin studioleilighet med ekstra takhøyde, store vinduer og innredet med smakfull fargepalett.

Read More
Skivik & Co
Engelshei 14, Lillesand

Smakfull og innholdsrik bolig over 2 plan beliggende på flott utsiktstomt like øst for Lillesand. Boligen har svært gode solforhold og nydelig utsikt over Kaldvellfjorden.  Boligområdet er rolig og barnevennlig, og i umiddelbar nærhet finner du både badeplasser, båthavn og noen av Lillesands flotteste turområder  Det er kort vei til barnehager, idrettsanlegg og skoler i alle trinn.

God planløsning med romslig stue, spisestue og kjøkken i hovedetasjen, samt entré/hall, vaskerom og gjestetoalett. I husets øverste etasje er det 4 soverom, gang og bad. Det er gjennomgående lagt vekt på tidløse og avstemte fargekombinasjoner i alle rom. Kvalitet i både materialvalg og arbeid er med på å understreke et stilsikkert preg.

Boligen holder en gjennomgående god standard, og fremstår lys og innbydende.

Read More
Skivik & Co