Spelefjellveien 6, Birkeland

Skivik & Co Eiendomsmegling v/ Marius Mykland Andreassen har gleden av å presentere Spelefjellveien 6! Nyere leilighet langs Strøget med gangavstand til Birkeland sentrum med fasiliteter som matbutikker, restaurant, busstopp med avgang til Kristiansand og Lillesand o.l.

Leiligheten fremstår i meget god stand, og er blitt oppgradert av tidligere eier. Dette er en usjenert endeleiligeht med svært gode solforhold fra formiddag til sent på kveld.

Leiligheten består av gang, åpen stue/kjøkken, 2 soverom og bad. Leiligheten er oppgradert med varmekabler i alle gulv med unntak av soverom, spotter under kjøkkeninnredningen og i tak, markise ved terrassen og elektriske parsienner i stuen. Bod i rekke m/ strøm.

Vi ønsker velkommen til visning onsdag 28. august kl. 17:30 - 18:30!

Read More
Skivik & Co
Ryensveien 57, Tveit

En solrik og usjenert eiendom beliggende midt i hjertet av Tveit. Landlig og rolig,  likevel sentralt med kort vei til det man trenger i hverdagen. Gangavstand til butikk, barnehager, skole og idrettsanlegg, og busstopp i umiddelbar nærhet. Gode idretts- og aktivitetstilbud for barn og voksne, og flotte rekreasjonsområder. For utendørs aktiviteter er Tveit et eldorado som kan friste med alt fra slalåmbakke til flotte strender, et variert skogsterreng og mulighet for laksefiske i elva.

Kort om eiendommen: Stor garasje m/elektrisk garasjeåpner - Stor og høy carport med takterrasse - Nyere og lekkert kjøkken - 4 soverom - Egen tv-stue - Stor, skjermet og usjenert hage på flat tomt - Solrike terrasser - Egen hagebod - Automatisk utebelysning - Tujahekk rundt hele eiendommen - Eiendom bestående av 2 bruksnr, totalt 1028 m²

Vi ønsker velkommen til visning tirsdag 27. august kl. 17 - 18!

Read More
Skivik & Co
Kongens gate 78, Kristiansand

Skivik&Co eiendomsmegling v/ Marius Mykland Andreassen har gleden av å ønske velkommen til Kongens gate 78!

Med en så sentral beliggenhet  har du tilgang til alle fasiliteter som Kristiansand kan by på! Få kvartaler unna ligger byens handle- og restaurantgate Markens, hvor du i tillegg til et rikt utvalg kjedebutikker, nisjebutikker og shoppingsentre, også vil finne det meste du kan ønske deg av koselige cafèer og spisesteder for hyggelige vennetreff eller kulinariske opplevelser. Populære utesteder og barer ligger også få kvartaler unna.

Leilighetsbygget stod ferdig i 2016, og leiligheten inneholder en åpen stue/kjøkken løsning, soverom, bad og gang. I tillegg er det en innvendig bod i leiligheten samt en i kjeller.

Read More
Skivik & Co
Gullveien 8c, Kristiansand

En perle av en leilighet beliggende på toppen av Tinnheia! Høyt og fritt, med vidstrakt utsikt over byen og innseilingen - herfra kan du følge ferjenes ankomst fra Danmark og flyene som går inn for landing på Kjevik.

Dette er en gjennomført lekker toppleilighet som bare må oppleves! Smakfull, stilsikker og helhetlig er stikkord som beskriver boligen. En lys og innbydende stue som er åpnet opp mot kjøkkenet, solrik innglasset balkong, 2 romslige soverom, helfliset bad. I tillegg 3 boder samt garasjeplass.

Sentralt plassert med busstopp 200 m fra inngangsdøra, Tinnheia torv med butikk, restaurant, frisør og treningssenter et steinkast unna, samt barnehage og -skole under 500 m borte. Bydelen kan også friste med fantastisk skogsterreng med turstier og badevann.

Read More
Skivik & Co
Kalkveien 1, Kristiansand

Høyt og fritt med utsikt mot elva og med sol hele dagen, en vidunderlig uteplass med romslig terrasse foran de store stuevinduene, vinterisolert grillbu med pizzaovn, en herlig plen hvor barna kan boltre seg, og med byens kanskje flotteste turområde Jegersberg i umiddelbar nærhet. Hva mer kan du ønske? Ikke uten grunn er Skaugo Haveby et ettertraktet boområde, herfra er det kort vei til meste en barnefamilie behøver i hverdagen.

Boligen er betydelig oppgradert de senere år. Husets hjerte er stuen med åpen kjøkkenløsning. Med stilren innredning fra Strai kjøkken, en gjennomgående peis som kan nytes både av gjestene i stuen og av kokken på kjøkkenet, de store vindusflatene ut mot terrassen og utsikten. 2 helflisede bad, badstu, 4 soverom.  Kort sagt, en lekker bolig som bare må oppleves!

Read More
Bodil Skivik
Topdalsveien 333B, Kristiansand

Skivik & Co Eiendomsmegling har gleden av å presentere en prosjektert tomannsbolig beliggende i veletablerte omgivelser i Tveit.  Boligen er vertikaldelt og hver boenhet går over tre plan. 2 flotte familieboliger med 3 soverom i hver. Boligene får utgang til hage/terrasse fra 1. etasje og til veranda fra 2. etasje. Begge boliger får 2 boder hver; en innvendig bod samt en utvendig sportsbod. På eiendommen er det godkjent bygging av en dobbel garasje.

Prosjektbeskrivelsen redegjør for hvilke materialer, arbeider og tjenester som inngår i leveransen.

Read More
Skivik & Co
Vågsbygd Ringvei 41C

Skivik&Co eiendomsmegling har gleden av å ønske velkommen inn til Vågsbygd Ringvei 41C.

Boligen har de siste årene blitt pusset opp av nåværende eier. Boligen er innredet med gang, stue, kjøkken, 2 bad og 3 soverom og går over 3 etasjer. Fra stuen har du utgang til en stor uteplass med gode solforhold. Boligens hovedbad og kjøkken er pusset opp i 2017, og taket ble totalrenovert i 2018.

Fra boligen har du også umiddelbar nærhet til flere idrettsanlegg med Karuss og Vågsbygd senter som tilbyr blant annet flere kunstgress-, tennis-, håndball- og basketballbaner. Vågsbygd senter kan i tillegg friste med diverse nisje- og kjedebutikker, med blant annet dagligvarebutikker og vinmonopol, alt under samme tak.

Read More
Skivik & Co
KUN 1 IGJEN! Soltunet, Tveit

Soltunet - 10 leiligheter sentralt plassert i Tveit. En sjelden mulighet til å flytte inn i en ny og moderne leilighet med solrik og rolig beliggenhet på Solsletta.

Prosjektet består av 10 eierseksjoner, carport til hver bolig + biloppstillingsplasser. Bygget vil få 2 etasjer, og her vil du finne 3- og 4-roms leiligheter fra 70,9 m² til 86,4 m² BRA. Utbygger for prosjektet er MOR Eiendom AS og boligene er tegnet av Be-Con AS. Bygget er hensynsfullt tilpasset tomten og orientert med hovedfasade mot vest, som gir gode sol- og lysforhold. Leilighetene er arealeffektive med gode planløsninger og muligheter for individuelle tilpasninger, og burde tilfredsstille de fleste behov.

Read More
Skivik & Co