Gullveien 8c, Kristiansand

En perle av en leilighet beliggende på toppen av Tinnheia! Høyt og fritt, med vidstrakt utsikt over byen og innseilingen - herfra kan du følge ferjenes ankomst fra Danmark og flyene som går inn for landing på Kjevik.

Dette er en gjennomført lekker toppleilighet som bare må oppleves! Smakfull, stilsikker og helhetlig er stikkord som beskriver boligen. En lys og innbydende stue som er åpnet opp mot kjøkkenet, solrik innglasset balkong, 2 romslige soverom, helfliset bad. I tillegg 3 boder samt garasjeplass.

Sentralt plassert med busstopp 200 m fra inngangsdøra, Tinnheia torv med butikk, restaurant, frisør og treningssenter et steinkast unna, samt barnehage og -skole under 500 m borte. Bydelen kan også friste med fantastisk skogsterreng med turstier og badevann.

VELKOMMEN TI VISNING TORSDAG 25/4 KL. 17 - 18!

Read More
Skivik & Co
Kalkveien 1, Kristiansand

Høyt og fritt med utsikt mot elva og med sol hele dagen, en vidunderlig uteplass med romslig terrasse foran de store stuevinduene, vinterisolert grillbu med pizzaovn, en herlig plen hvor barna kan boltre seg, og med byens kanskje flotteste turområde Jegersberg i umiddelbar nærhet. Hva mer kan du ønske? Ikke uten grunn er Skaugo Haveby et ettertraktet boområde, herfra er det kort vei til meste en barnefamilie behøver i hverdagen.

Boligen er betydelig oppgradert de senere år. Husets hjerte er stuen med åpen kjøkkenløsning. Med stilren innredning fra Strai kjøkken, en gjennomgående peis som kan nytes både av gjestene i stuen og av kokken på kjøkkenet, de store vindusflatene ut mot terrassen og utsikten. 2 helflisede bad, badstu, 4 soverom.  Kort sagt, en lekker bolig som bare må oppleves!

VELKOMMEN TIL VISNING ONSDAG 24/4 KL. 17 - 18!

Read More
Bodil Skivik
Rugdeveien 25 E, Kristiansand

Skivik&Co eiendomsmegling har gleden av å presentere Rugdeveien 25E!

Leiligheten ligger i et propulært boligområde på toppen av Slettheia med en fantastisk sjøutsikt og utsikt mot Baneheia. Leiligheten er preget av alder, og oppussing må påregnes, men her kan drømmene gå i oppfyllelse. Leiligheten er i dag innredet med 3 soverom, stue m/ spisestue, kjøkken, egen spisestue som kan gjøres om til soverom, toalettrom, bad og vaskerom. Hovedsoverommet har egen bod som enkelt kan gjøres om til walk-in-closet.

Området er preget av flott natur og gode rekreasjonsmuligheter. I området finner du skole og barnehage, turmuligheter til Fiskåvann og busstopp med hyppige avganger til Kristiansand sentrum og andre bydeler. Leiligheten er klar for rask overtakelse.

Read More
Skivik & Co
Svaleveien 15 A, Kristiansand

Familiebolig søker nye eiere! Innholdsrik bolig med solrik beliggenhet i nedre Slettheia. At her er lett å trives, kan bekreftes av eier som har bodd her i over 50 år. Men nå er tiden inne for oppgradering, og at nye eiere overtar og skaper sitt eget drømmehjem! Om du viderefører retrostilen, eller om du velger en helt annen stil, ja det er opp til deg.  Et blankt lerret med utallige muligheter!

Boligen som ble påbygd i 1976, inneholder bl.a. romslig stue, kjøkken, 4 soverom, 2 bad og verksted/man cave. Rikelig med bodplass. Hagen er stor og solrik, men vær forberedt på å dele plassen med de 4 rådyrene som jevnlig besøker den!

Beliggenheten er rolig og barnevennlig, og grenser til friareal. Det er likevel sentralt med gåavstand til de fleste fasiliteter.

Read More
Skivik & Co
Kronprinsens gate 41, Kristiansand

Med sin sentrale beliggenhet har du fra Kronprinsens gate tilgang til alle fasiliteter som Kristiansand kan by på. I umiddelbar nærhet har du flotte Baneheia med gode tur-, bade- og fiskemuligheter. Få kvartaler unna ligger byens handle- og restaurantgate Markens. Her finner du også flere treningssentre.I tillegg har du gangavstand til Bystranda, hvor Palmesus årlig arangeres, samt Aquarama med badeland, treningssenter o.l.

Leiligheten er innredet med stue/kjøkken, soverom, gang og bad. Alle rommene holder en god standard, og dette er en leilighet du kan flytte rett inn i.

Velkommen inn til en flott boligopplevelse!

Read More
Skivik & Co
Topdalsveien 333B, kRISTIANSAND

Skivik & Co Eiendomsmegling har gleden av å presentere en prosjektert tomannsbolig beliggende i veletablerte omgivelser i Tveit.  Boligen er vertikaldelt og hver boenhet går over tre plan. 2 flotte familieboliger med 3 soverom i hver. Boligene får utgang til hage/terrasse fra 1. etasje og til veranda fra 2. etasje. Begge boliger får 2 boder hver; en innvendig bod samt en utvendig sportsbod. På eiendommen er det godkjent bygging av en dobbel garasje.

Prosjektbeskrivelsen redegjør for hvilke materialer, arbeider og tjenester som inngår i leveransen.

Read More
Skivik & Co
SOLGT! - Korvettveien 48 d, Kristiansand

Skivik & Co Eiendomsmegling har gleden av å presentere et lekkert rekkehus i et svært barnevennlig område i Voiebyen. Boligen holder en gjennomgående høy standard, med et totalrenovert bad i 2019 og nyere varmepumpe. Boligen er innredet med 4 soverom, stue, kjøkken, bad og vaskerom. I tillegg er det en innvendig bod for lagring, samt stort bortsetningsloft.

I nærområdet finner du alle nødvendige fasiliteter, som barnehager, skoler og dagligvarebutikker. En kort gåtur unna boligen ligger busstopp med hyppige avganger til Amfi Vågsbygd senter og Kristiansand sentrum. Voiebyen kan friste med flotte turområder, med både lysløype og bademuligheter.

Read More
Skivik & Co
Engelshei 14, Lillesand

Smakfull og innholdsrik bolig over 2 plan beliggende på flott utsiktstomt like øst for Lillesand. Boligen har svært gode solforhold og nydelig utsikt over Kaldvellfjorden.  Boligområdet er rolig og barnevennlig, og i umiddelbar nærhet finner du både badeplasser, båthavn og noen av Lillesands flotteste turområder  Det er kort vei til barnehager, idrettsanlegg og skoler i alle trinn.

God planløsning med romslig stue, spisestue og kjøkken i hovedetasjen, samt entré/hall, vaskerom og gjestetoalett. I husets øverste etasje er det 4 soverom, gang og bad. Det er gjennomgående lagt vekt på tidløse og avstemte fargekombinasjoner i alle rom. Kvalitet i både materialvalg og arbeid er med på å understreke et stilsikkert preg.

Boligen holder en gjennomgående god standard, og fremstår lys og innbydende.

Read More
Skivik & Co
Tollbodgata 46, Kristiansand

Er du student og ønsker deg en leilighet i Kvadraturen i Kristiansand - med umiddelbar nærhet til det pulserende bylivet? Da har vi akkurat leiligheten du leter etter!

Skivik&Co eiendomsmegling har gleden av å ønske velkommen til Tollbodgata 46! En lys og fin toppleilighet med skråtak, flott innredet med entré, stue/kjøkken, sovealkove og bad og malt i lyse farger. Dette er en leilighet det er enkelt å sette sitt personlige preg på.

For studenter er det kort vei til Kvadraturen skolesenter, og Kristiansand Katedralskole Gimle samt UiA ligger også i gang/sykkelavstand. Busstopp med hyppige avganger til UiA og Sørlandssenteret ligger like i nærheten av leiligheten.

Read More
Bodil Skivik
Vågsbygd Ringvei 41C

Skivik&Co eiendomsmegling har gleden av å ønske velkommen inn til Vågsbygd Ringvei 41C.

Boligen har de siste årene blitt pusset opp av nåværende eier. Boligen er innredet med gang, stue, kjøkken, 2 bad og 3 soverom og går over 3 etasjer. Fra stuen har du utgang til en stor uteplass med gode solforhold. Boligens hovedbad og kjøkken er pusset opp i 2017, og taket ble totalrenovert i 2018.

Fra boligen har du også umiddelbar nærhet til flere idrettsanlegg med Karuss og Vågsbygd senter som tilbyr blant annet flere kunstgress-, tennis-, håndball- og basketballbaner. Vågsbygd senter kan i tillegg friste med diverse nisje- og kjedebutikker, med blant annet dagligvarebutikker og vinmonopol, alt under samme tak.

Read More
Skivik & Co
KUN 1 IGJEN! Soltunet, Tveit

Soltunet - 10 leiligheter sentralt plassert i Tveit. En sjelden mulighet til å flytte inn i en ny og moderne leilighet med solrik og rolig beliggenhet på Solsletta.

Prosjektet består av 10 eierseksjoner, carport til hver bolig + biloppstillingsplasser. Bygget vil få 2 etasjer, og her vil du finne 3- og 4-roms leiligheter fra 70,9 m² til 86,4 m² BRA. Utbygger for prosjektet er MOR Eiendom AS og boligene er tegnet av Be-Con AS. Bygget er hensynsfullt tilpasset tomten og orientert med hovedfasade mot vest, som gir gode sol- og lysforhold. Leilighetene er arealeffektive med gode planløsninger og muligheter for individuelle tilpasninger, og burde tilfredsstille de fleste behov.

Read More
Skivik & Co
Lille Tømmerås 48

3-roms leilighet i øverste del av tomannsbolig med særdeles flott utsikt over Flakksvann og svært gode solforhold. Beliggenhet med nærhet til Birkeland sentrum med nisje- og kjedebutikker, samt kollektivtrafikk til Lillesand og Kristiansand. Flotte turområder i kort avstand fra leiligheten.

Leiligheten er innredet med 2 soverom, stue, kjøkken, bad, trapperom og innvendig bod, samt en utvendig. Tomten er opparbeidet med gode parkeringsmuligheter, og det er også mulig å opparbeide terrasse på baksiden av leiligheten.

Mulighet for rask overtakelse.

Read More
Skivik & Co
Kongensgate 80, Kristiansand

Er du student og ønsker deg en moderne studioleilighet i Kvadraturen i Kristiansand - med umiddelbar nærhet til det pulserende bylivet? Da har vi akkurat leiligheten du leter etter! Skivik&Co Eiendomsmegling har gleden av å ønske deg velkommen til denne stilfulle og moderne selveierleiligheten i Kasernen boligsameie! En lys og fin studioleilighet med ekstra takhøyde, store vinduer og innredet med smakfull fargepalett.

Read More
Skivik & Co